Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Peugeot expert / traveller 2.0 hdi 110pk

Stage 1 Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 135pk +22.7%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 110pk?

Het motormanagementsysteem van uw Peugeot Expert / Traveller is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Peugeot Expert / Traveller vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Peugeot auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Peugeot Expert / Traveller is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

tuning Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 110pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Peugeot Expert / Traveller veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Peugeot Expert / Traveller zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Beter geluid
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 110pk​
 • Meer performance

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 110pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 110pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 110pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 110pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Gebruik van goede Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 110pk chiptuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chippen voor u Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 110pk auto kan doen:

Methodes voor Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 110pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 110pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier hoef je zelfs de Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 110pk ECU niet te ontmantelen.

Je Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 110pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 110pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 110pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 110pk. Hierbij pas je de Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 110pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 110pk haalt.

Voor wie alles uit hun Peugeot Expert / Traveller 2.0 HDi 110pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Peugeot chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Peugeot .

Daarom is je Peugeot auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Peugeot auto en bent u uw Peugeot dus even kwijt.