Mini Roadster 1.6i 122pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini roadster 1.6i 122pk

Stage 1 Mini Roadster 1.6i 122pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 122pk 130pk +6.6%
Koppel 160nm 175nm +9.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Mini Roadster is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het chippen van uw Mini kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Mini Roadster chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mini Roadster veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Mini Roadster 1.6i 122pk:​​

 • Meer vermogen uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Harder geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chiptuning Mini Roadster 1.6i 122pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Mini Roadster 1.6i 122pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mini Roadster 1.6i 122pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Mini Roadster 1.6i 122pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mini Roadster 1.6i 122pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Mini Roadster 1.6i 122pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mini Roadster 1.6i 122pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Mini Roadster 1.6i 122pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mini Roadster 1.6i 122pk
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van de beste Mini Roadster 1.6i 122pk chiptuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mini Roadster 1.6i 122pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Mini Roadster 1.6i 122pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Mini Roadster 1.6i 122pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Mini Roadster 1.6i 122pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mini Roadster 1.6i 122pk met meer performance, zonder dat je Mini Roadster 1.6i 122pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mini Roadster 1.6i 122pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Mini Roadster 1.6i 122pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mini Roadster 1.6i 122pk chiptuning genoemd. Je Mini Roadster 1.6i 122pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Mini Roadster 1.6i 122pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Mini Roadster 1.6i 122pk ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mini Roadster 1.6i 122pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Volkswagen externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Mini auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.