Mini Paceman 1.6i 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini paceman 1.6i 115pk

Stage 1 Mini Paceman 1.6i 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 130pk +13%
Koppel 160nm 175nm +9.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mini Paceman 1.6i 115pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Mini Paceman heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Mini Paceman 1.6i 115pk gaat u merken dat uw Mini Paceman 1.6i 115pk veel soepelder gaat door chiptuning Mini Paceman 1.6i 115pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Mini Paceman 1.6i 115pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mini Paceman 1.6i 115pk:​​

 • Sportiever karakter
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt mooier
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 tunen Mini Paceman 1.6i 115pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mini Paceman 1.6i 115pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Mini Paceman 1.6i 115pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Mini Paceman 1.6i 115pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mini Paceman 1.6i 115pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mini Paceman 1.6i 115pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mini Paceman 1.6i 115pk
 • Specialistische kennis
 • Goede Mini Pacemantuning software in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor u Mini Paceman 1.6i 115pk kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Mini Paceman 1.6i 115pk kan worden!

Verschillende vormen Mini Paceman 1.6i 115pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mini Paceman 1.6i 115pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Mini Paceman 1.6i 115pk is een populaire manier om je Mini Paceman 1.6i 115pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mini Paceman 1.6i 115pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Mini Paceman 1.6i 115pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Mini Paceman 1.6i 115pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mini Paceman 1.6i 115pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mini Paceman 1.6i 115pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mini Paceman 1.6i 115pk haalt.

Deze vorm van Mini Paceman 1.6i 115pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mini Paceman 1.6i 115pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Mitsubishi ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mini auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mini baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mini al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.