Mini One 1.6i 98pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini one 1.6i 98pk

Stage 1 Mini One 1.6i 98pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 98pk 125pk +27.6%
Koppel 153nm 173nm +13.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1598 CC
Type ecu Bosch EDC16C35 & Bosch MEV17.2.2
Compressieverhouding 11,0 : 1
Boring X slag 77,0 X 85,8 mm
Motornummer W10B16A

Mini tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Mini One is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Mini auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

tuning Mini One 1.6i 98pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mini One 1.6i 98pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappenMini One 1.6i 98pk?​

Voor stage één chiptuning Mini One 1.6i 98pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Mini One 1.6i 98pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Mini One 1.6i 98pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mini One 1.6i 98pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Mini One 1.6i 98pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor u Mini One 1.6i 98pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mini auto
 • De beste Mini Onechiptuning bestanden in gebruik
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Mini One 1.6i 98pk motor tuning:

Voor het Mini One 1.6i 98pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mini One 1.6i 98pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mini One 1.6i 98pk is een veelvoorkomende manier om je Mini One 1.6i 98pk te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Mini One 1.6i 98pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Mini One 1.6i 98pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mini One 1.6i 98pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mini One 1.6i 98pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Mini One 1.6i 98pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Mini One 1.6i 98pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mini One 1.6i 98pk genoemd. Je Mini One 1.6i 98pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Mini One 1.6i 98pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mini One 1.6i 98pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mini One 1.6i 98pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mini zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mini doen.