Mini One 1.5D 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini one 1.5d 95pk

Stage 1 Mini One 1.5D 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 120pk +26.3%
Koppel 220nm 290nm +31.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Mini One een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Mini One 1.5D 95pk veel lekkerder gaat door Mini One tunen. Je Mini One zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Mini One 1.5D 95pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken uit uw Mini
 • Meer plezier ​
 • Beter geluid uit uw Mini

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mini One 1.5D 95pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Mini One 1.5D 95pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mini One 1.5D 95pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Mini One 1.5D 95pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mini One 1.5D 95pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mini One 1.5D 95pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mini One 1.5D 95pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mini One 1.5D 95pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Mini One 1.5D 95pk is een populaire manier om je Mini One 1.5D 95pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mini One 1.5D 95pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoef je zelfs de Mini One 1.5D 95pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Mini One 1.5D 95pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mini One 1.5D 95pk

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mini One 1.5D 95pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mini One 1.5D 95pk chiptuning. Hierbij pas je de Mini One 1.5D 95pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mini One 1.5D 95pk haalt.

Voor wie alles uit hun Mini One 1.5D 95pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over Mini One 1.5D 95pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mini One 1.5D 95pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mini One 1.5D 95pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mini One 1.5D 95pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Alpine ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Mini chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Mini auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mini auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mini doen.