Mini Cooper 1.5D 116pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini cooper 1.5d 116pk

Stage 1 Mini Cooper 1.5D 116pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 116pk 150pk +29.3%
Koppel 270nm 330nm +22.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Mini Cooper 1.5D 116pk auto kan doen:

De ecu software van uw Mini Cooper 1.5D 116pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Mini Cooper een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mini Cooper kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Mini Cooper 1.5D 116pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Harder geluid
 • Meer PK’s uit uw Mini

Hoe gaat dat precies, chiptuningMini Cooper 1.5D 116pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Mini Cooper 1.5D 116pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mini Cooper 1.5D 116pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mini Cooper 1.5D 116pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Mini Cooper 1.5D 116pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mini Cooper 1.5D 116pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Mini Cooper 1.5D 116pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Mini Cooper 1.5D 116pk.

Veilige chip tuning

 • Gebruik van goede Mini Cooper 1.5D 116pk chiptuning files
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Mini Cooper 1.5D 116pk kan worden!
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Mini Cooper 1.5D 116pk
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Mini Cooper 1.5D 116pk kan worden!

Methodes voor Mini Cooper 1.5D 116pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Mini Cooper 1.5D 116pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mini Cooper 1.5D 116pk is een veelvoorkomende manier om je Mini Cooper 1.5D 116pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mini Cooper 1.5D 116pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Mini Cooper 1.5D 116pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Mini Cooper 1.5D 116pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Mini Cooper 1.5D 116pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Mini Cooper 1.5D 116pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Mini Cooper 1.5D 116pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mini Cooper 1.5D 116pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Mini Cooper 1.5D 116pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Mini Cooper 1.5D 116pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mini Cooper 1.5D 116pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mini Cooper 1.5D 116pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mini Cooper 1.5D 116pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mini auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mini auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mini doen.