Mini Cooper 1.5 Turbo 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini cooper 1.5 turbo 102pk

Stage 1 Mini Cooper 1.5 Turbo 102pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 102pk 165pk +61.8%
Koppel 190nm 270nm +42.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mini Cooper 1.5 Turbo 102pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Mini Cooper is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mini Cooper kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Mini Cooper 1.5 Turbo 102pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mini Cooper veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid uit uw Mini
 • Meer rijplezier uit uw Mini Cooper 1.5 Turbo 102pk​
 • Sneller optrekken

Hoe werkt het?​

Bij stage one chiptuning Mini Cooper 1.5 Turbo 102pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw Mini Cooper 1.5 Turbo 102pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Mini Cooper 1.5 Turbo 102pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mini Cooper 1.5 Turbo 102pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mini Cooper 1.5 Turbo 102pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Mini Cooper 1.5 Turbo 102pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Mini Cooper 1.5 Turbo 102pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van de beste Mini Cooper 1.5 Turbo 102pk tuning files
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mini Cooper 1.5 Turbo 102pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mini Cooper 1.5 Turbo 102pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mini Cooper 1.5 Turbo 102pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Mini Cooper 1.5 Turbo 102pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mini Cooper 1.5 Turbo 102pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mini Cooper 1.5 Turbo 102pk

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mini Cooper 1.5 Turbo 102pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mini Cooper 1.5 Turbo 102pk chiptuning genoemd. Je Mini Cooper 1.5 Turbo 102pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Mini Cooper 1.5 Turbo 102pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mini , zonder dat hierbij aanpassingen Mini baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.