Mini Clubman 1.6D 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini clubman 1.6d 90pk

Stage 1 Mini Clubman 1.6D 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 140pk +55.6%
Koppel 215nm 320nm +48.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Mini Clubman 1.6D 90pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mini Clubman kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chiptuning Mini Clubman 1.6D 90pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt beter uit uw Mini
 • Meer vermogen
 • Aangenaam rijden​ met uw Mini Clubman 1.6D 90pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chiptuning Mini Clubman 1.6D 90pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Mini Clubman 1.6D 90pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mini Clubman 1.6D 90pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mini Clubman 1.6D 90pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Mini Clubman 1.6D 90pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mini Clubman 1.6D 90pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Mini Clubman 1.6D 90pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mini Clubman 1.6D 90pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Mini Clubman 1.6D 90pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van beste tuning software
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor u Mini Clubman 1.6D 90pk kan doen:

Ontdek wat auto chip tuning voor u Mini Clubman 1.6D 90pk auto kan doen:

Methodes voor Mini Clubman 1.6D 90pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mini Clubman 1.6D 90pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Mini Clubman 1.6D 90pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mini Clubman 1.6D 90pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Mini Clubman 1.6D 90pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Mini Clubman 1.6D 90pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Mini Clubman 1.6D 90pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mini Clubman 1.6D 90pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mini Clubman 1.6D 90pk chiptuning. Hierbij pas je de Mini Clubman 1.6D 90pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over Mini Clubman 1.6D 90pk ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mini Clubman 1.6D 90pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Renault ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mini en bent u uw auto dus even kwijt.