Mini Paceman 1.6D 112pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini paceman 1.6d 112pk

Stage 1 Mini Paceman 1.6D 112pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 112pk 140pk +25%
Koppel 270nm 320nm +18.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Mini Paceman 1.6D 112pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het tunen van uw Mini kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Mini Paceman 1.6D 112pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chip tuning Mini Paceman 1.6D 112pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Mini Paceman 1.6D 112pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Mini Paceman 1.6D 112pk:​​

 • Mooier geluid uit uw Mini
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Mini Paceman 1.6D 112pk
 • Sportiever karakter uit uw Mini
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, chiptuningMini Paceman 1.6D 112pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Mini Paceman 1.6D 112pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mini Paceman 1.6D 112pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mini Paceman 1.6D 112pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mini Paceman 1.6D 112pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mini Paceman 1.6D 112pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mini Paceman 1.6D 112pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Mini Paceman 1.6D 112pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mini Paceman 1.6D 112pk
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Goede Mini Pacemantuning files in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Mini Paceman 1.6D 112pk wordt!

Verschillende vormen Mini Paceman 1.6D 112pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Mini Paceman 1.6D 112pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mini Paceman 1.6D 112pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Mini Paceman 1.6D 112pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Mini Paceman 1.6D 112pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Mini Paceman 1.6D 112pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Mini Paceman 1.6D 112pk!

Stage 2 Mini Paceman 1.6D 112pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mini Paceman 1.6D 112pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mini Paceman 1.6D 112pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Mini Paceman 1.6D 112pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Mini Paceman 1.6D 112pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mini Paceman 1.6D 112pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Mini chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mini zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.