Mini Clubman 2.0T S JCW 306pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini clubman 2.0t s jcw 306pk

Stage 1 Mini Clubman 2.0T S JCW 306pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 306pk 335pk +9.5%
Koppel 450nm 500nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Ontdek wat chiptuning voor uw Mini Clubman 2.0T S JCW 306pk kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Mini Clubman 2.0T S JCW 306pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Mini Clubman kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Mini Clubman 2.0T S JCW 306pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mini Clubman 2.0T S JCW 306pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer PK’s
 • Aangenaam rijden​ met uw Mini Clubman 2.0T S JCW 306pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mini Clubman 2.0T S JCW 306pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mini Clubman 2.0T S JCW 306pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mini Clubman 2.0T S JCW 306pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mini Clubman 2.0T S JCW 306pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mini Clubman 2.0T S JCW 306pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Mini Clubman 2.0T S JCW 306pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Gebruik van goede tuning software
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mini Clubman 2.0T S JCW 306pk
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mini Clubman 2.0T S JCW 306pk

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Mini Clubman 2.0T S JCW 306pk motor tuning:

Voor het Mini Clubman 2.0T S JCW 306pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mini Clubman 2.0T S JCW 306pk OBD chiptuning

OBD tuning Mini Clubman 2.0T S JCW 306pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mini Clubman 2.0T S JCW 306pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mini Clubman 2.0T S JCW 306pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mini Clubman 2.0T S JCW 306pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mini Clubman 2.0T S JCW 306pk.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mini Clubman 2.0T S JCW 306pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mini Clubman 2.0T S JCW 306pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Porsche zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.