Mini Clubman 1.6D 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini clubman 1.6d 110pk

Stage 1 Mini Clubman 1.6D 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 240nm 310nm +29.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mini Clubman kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Mini Clubman 1.6D 110pk gaat u merken dat uw Mini Clubman 1.6D 110pk veel soepelder rijdt door tuning Mini Clubman 1.6D 110pk. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Meer performance uit uw auto
 • Geluid klinkt mooier
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Mini Clubman 1.6D 110pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mini Clubman 1.6D 110pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Mini Clubman 1.6D 110pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mini Clubman 1.6D 110pk
 • Gebruik van beste tuning files
 • Ontdek wat het chippen voor uw Mini Clubman 1.6D 110pk kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Mini Clubman 1.6D 110pk wordt!

Methodes voor Mini Clubman 1.6D 110pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mini Clubman 1.6D 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mini Clubman 1.6D 110pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Mini Clubman 1.6D 110pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Mini Clubman 1.6D 110pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Mini Clubman 1.6D 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Mini Clubman 1.6D 110pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mini Clubman 1.6D 110pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mini Clubman 1.6D 110pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mini Clubman 1.6D 110pk chiptuning. Hierbij pas je de Mini Clubman 1.6D 110pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mini Clubman 1.6D 110pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mini Clubman 1.6D 110pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mini Clubman 1.6D 110pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Mini al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mini doen.