Mini Clubman 1.5D 116pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini clubman 1.5d 116pk

Stage 1 Mini Clubman 1.5D 116pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 116pk 150pk +29.3%
Koppel 270nm 320nm +18.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mini Clubman 1.5D 116pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Mini Clubman heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Mini Clubman 1.5D 116pk gaat u merken dat uw Mini Clubman veel soepelder gaat door tuning Mini Clubman 1.5D 116pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Mini Clubman meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel uit uw Mini

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Mini Clubman 1.5D 116pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mini Clubman 1.5D 116pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Mini Clubman 1.5D 116pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Exclusief gebruik van de beste Mini Clubman 1.5D 116pk chiptuning files
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Mini Clubman 1.5D 116pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mini Clubman 1.5D 116pk OBD chiptuning

OBD tuning Mini Clubman 1.5D 116pk is een veelvoorkomende methode om je Mini Clubman 1.5D 116pk te tunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Mini Clubman 1.5D 116pk.

Hierdoor is dit een goedkope Mini Clubman 1.5D 116pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Mini Clubman 1.5D 116pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Mini Clubman 1.5D 116pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Mini Clubman 1.5D 116pk!

Stage 2 chiptuning Mini Clubman 1.5D 116pk

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mini Clubman 1.5D 116pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Mini Clubman 1.5D 116pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Mini Clubman 1.5D 116pk ECU programmatuur inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mini Clubman 1.5D 116pk.

Zo doen wij buiten Mini Clubman 1.5D 116pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Mini Clubman 1.5D 116pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Mini chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mini auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mini en bent u uw Mini auto dus even kwijt.