Mercury Sable 3.0 V6 201pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercury sable 3.0 v6 201pk

Stage 1 Mercury Sable 3.0 V6 201pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 201pk 220pk +9.5%
Koppel 281nm 300nm +6.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Mercury Sable is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw Mercury Sable 3.0 V6 201pk een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Mercury auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Mercury Sable 3.0 V6 201pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercury Sable veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercury Sable 3.0 V6 201pk
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat dat precies, chiptuningMercury Sable 3.0 V6 201pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercury Sable 3.0 V6 201pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Mercury Sable 3.0 V6 201pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercury Sable 3.0 V6 201pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mercury Sable 3.0 V6 201pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Mercury Sable 3.0 V6 201pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Mercury Sable 3.0 V6 201pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercury Sable 3.0 V6 201pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mercury Sable 3.0 V6 201pk OBD chiptuning

OBD tuning Mercury Sable 3.0 V6 201pk is een veelvoorkomende manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercury Sable 3.0 V6 201pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercury Sable 3.0 V6 201pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Mercury Sable 3.0 V6 201pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Mercury Sable 3.0 V6 201pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Mercury Sable 3.0 V6 201pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercury Sable 3.0 V6 201pk. Je Mercury Sable 3.0 V6 201pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Mercury Sable 3.0 V6 201pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mercury Sable 3.0 V6 201pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercury Sable 3.0 V6 201pk chiptuning.

Zo doen wij naast Mercury Sable 3.0 V6 201pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Mercury Sable 3.0 V6 201pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.