Mercury Grand Marquis 4.6 V8 239pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercury grand marquis 4.6 v8 239pk

Stage 1 Mercury Grand Marquis 4.6 V8 239pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 239pk 260pk +8.8%
Koppel 382nm 400nm +4.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Mercury Grand Marquis 4.6 V8 239pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Mercury Grand Marquis 4.6 V8 239pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Beter geluid
 • Meer performance uit uw Mercury
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Mercury Grand Marquis 4.6 V8 239pk
 • Aangenaam rijden​ met uw Mercury Grand Marquis 4.6 V8 239pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercury Grand Marquis 4.6 V8 239pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Mercury Grand Marquis 4.6 V8 239pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercury Grand Marquis 4.6 V8 239pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Mercury Grand Marquis 4.6 V8 239pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercury Grand Marquis 4.6 V8 239pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Mercury Grand Marquis 4.6 V8 239pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mercury Grand Marquis 4.6 V8 239pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Mercury Grand Marquis 4.6 V8 239pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Mercury Grand Marquis 4.6 V8 239pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Goede Mercury Grand Marquischiptuning files in gebruik
 • Een back-up van de oude staat
 • Ontdek wat het chippen voor u Mercury Grand Marquis 4.6 V8 239pk kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Mercury Grand Marquis 4.6 V8 239pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercury Grand Marquis 4.6 V8 239pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Mercury Grand Marquis 4.6 V8 239pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mercury Grand Marquis 4.6 V8 239pk met meer performance, zonder dat je Mercury Grand Marquis 4.6 V8 239pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mercury Grand Marquis 4.6 V8 239pk

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mercury Grand Marquis 4.6 V8 239pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercury Grand Marquis 4.6 V8 239pk chiptuning. Je Mercury Grand Marquis 4.6 V8 239pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Mercury Grand Marquis 4.6 V8 239pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mercury Grand Marquis 4.6 V8 239pk.

Specialistische Mercury Grand Marquis 4.6 V8 239pk ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.