Mercury Mariner 2.5i 171pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Mercury Mariner 2.5i 171pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 171pk 190pk +11.1%
Koppel 232nm 250nm +7.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Mercury Mariner 2.5i 171pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercury Mariner kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Mercury Mariner 2.5i 171pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Mercury Mariner 2.5i 171pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Mercury Mariner 2.5i 171pk​
 • Geluid klinkt mooier
 • Sportiever karakter

Hoe gaat dat precies, chippen van een Mercury Mariner 2.5i 171pk?​

Bij stage one chippen Mercury Mariner 2.5i 171pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercury Mariner 2.5i 171pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercury Mariner 2.5i 171pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Mercury Mariner 2.5i 171pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercury Mariner 2.5i 171pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Mercury Mariner 2.5i 171pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercury Mariner 2.5i 171pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Gebruik van goede tuning files
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Mercury Mariner 2.5i 171pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Mercury Mariner 2.5i 171pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Mercury Mariner 2.5i 171pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercury Mariner 2.5i 171pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercury Mariner 2.5i 171pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Mercury Mariner 2.5i 171pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercury Mariner 2.5i 171pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Mercury Mariner 2.5i 171pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Mercury Mariner 2.5i 171pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mercury Mariner 2.5i 171pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mercury Mariner 2.5i 171pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercury Mariner 2.5i 171pk chiptuning. Hierbij pas je de Mercury Mariner 2.5i 171pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercury Mariner 2.5i 171pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Mercury Mariner 2.5i 171pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Mercury auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercury .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Mercury dus even kwijt.