Mercedes-Benz X-Klasse 350d 258pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz x-klasse 350d 258pk

Stage 1 Mercedes-Benz X-Klasse 350d 258pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 258pk 300pk +16.3%
Koppel 550nm 700nm +27.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Mercedes-Benz X-Klasse 350d 258pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz X-Klasse 350d 258pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Mercedes-Benz X-Klasse 350d 258pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chiptuning Mercedes-Benz X-Klasse 350d 258pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz X-Klasse veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz X-Klasse 350d 258pk:​​

 • Mooier geluid
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz X-Klasse 350d 258pk
 • Sportiever karakter uit uw Mercedes-Benz
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, remappenMercedes-Benz X-Klasse 350d 258pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz X-Klasse 350d 258pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz X-Klasse 350d 258pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Mercedes-Benz X-Klasse 350d 258pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Mercedes-Benz X-Klasse 350d 258pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz X-Klasse 350d 258pk.

Veilige auto tuning

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz X-Klasse 350d 258pk
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Exclusief gebruik van de beste Mercedes-Benz X-Klasse 350d 258pk tuning files
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz X-Klasse 350d 258pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz X-Klasse 350d 258pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz X-Klasse 350d 258pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Mercedes-Benz X-Klasse 350d 258pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Mercedes-Benz X-Klasse 350d 258pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Mercedes-Benz X-Klasse 350d 258pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz X-Klasse 350d 258pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz X-Klasse 350d 258pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz X-Klasse 350d 258pk. Je Mercedes-Benz X-Klasse 350d 258pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz X-Klasse 350d 258pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

GMC motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz auto doen.