Mercedes-Benz X-Klasse 250d 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz x-klasse 250d 190pk

Stage 1 Mercedes-Benz X-Klasse 250d 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 210pk +10.5%
Koppel 450nm 500nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Mercedes-Benz X-Klasse is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Mercedes-Benz X-Klasse 250d 190pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz X-Klasse 250d 190pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Mercedes-Benz X-Klasse 250d 190pk chiptuning:​​

 • Meer vermogen
 • Meer rijplezier uit uw Mercedes-Benz X-Klasse 250d 190pk​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Mercedes-Benz
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chippen Mercedes-Benz X-Klasse 250d 190pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz X-Klasse 250d 190pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Mercedes-Benz X-Klasse 250d 190pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz X-Klasse 250d 190pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Mercedes-Benz X-Klasse 250d 190pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Mercedes-Benz X-Klasse 250d 190pk kan worden!
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz X-Klasse 250d 190pk
 • Specialistische kennis
 • De beste Mercedes-Benz X-Klassechiptuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Mercedes-Benz X-Klasse 250d 190pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz X-Klasse 250d 190pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mercedes-Benz X-Klasse 250d 190pk OBD chiptuning

OBD tuning Mercedes-Benz X-Klasse 250d 190pk is een populaire methode om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Mercedes-Benz X-Klasse 250d 190pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Mercedes-Benz X-Klasse 250d 190pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Mercedes-Benz X-Klasse 250d 190pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz X-Klasse 250d 190pk

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Mercedes-Benz X-Klasse 250d 190pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Mercedes-Benz X-Klasse 250d 190pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz X-Klasse 250d 190pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz X-Klasse 250d 190pk haalt.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz X-Klasse 250d 190pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Mercedes-Benz X-Klasse 250d 190pk ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz X-Klasse 250d 190pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mercedes-Benz al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.