Mercedes-Benz Vito 119 CDI 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz vito 119 cdi 190pk

Stage 1 Mercedes-Benz Vito 119 CDI 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 220pk +15.8%
Koppel 440nm 480nm +9.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz Vito 119 CDI 190pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz Vito 119 CDI 190pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Mercedes-Benz Vito 119 CDI 190pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz Vito 119 CDI 190pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Mercedes-Benz Vito 119 CDI 190pk​
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 chiptuning Mercedes-Benz Vito 119 CDI 190pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz Vito 119 CDI 190pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz Vito 119 CDI 190pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Mercedes-Benz Vito 119 CDI 190pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz Vito 119 CDI 190pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mercedes-Benz Vito 119 CDI 190pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz Vito 119 CDI 190pk.

Veilige chip tuning door

 • Ontdek wat het chippen voor uw Mercedes-Benz Vito 119 CDI 190pk kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Exclusief gebruik van goede Mercedes-Benz Vito 119 CDI 190pk tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz auto

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Mercedes-Benz Vito 119 CDI 190pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz Vito 119 CDI 190pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Mercedes-Benz Vito 119 CDI 190pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Mercedes-Benz Vito 119 CDI 190pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz Vito 119 CDI 190pk

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz Vito 119 CDI 190pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz Vito 119 CDI 190pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz Vito 119 CDI 190pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz Vito 119 CDI 190pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz Vito 119 CDI 190pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz Vito 119 CDI 190pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.