Mercedes-Benz Vito 113 CDI 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz vito 113 cdi 136pk

Stage 1 Mercedes-Benz Vito 113 CDI 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 190pk +39.7%
Koppel 310nm 420nm +35.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 2143 CC
Type ecu Delphi CRD2.x & Delphi CRD3.x & Delphi DCM3.5
Compressieverhouding 18,0 : 1
Boring X slag 88,0 X 88,3 mm
Motornummer OM 646 DE 22 LA red.

Mercedes-Benz tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz Vito 113 CDI 136pk?

De ecu software van uw Mercedes-Benz Vito is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Mercedes-Benz Vito vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Door het chiptunen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Mercedes-Benz Vito 113 CDI 136pk. Je Mercedes-Benz Vito 113 CDI 136pk zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer plezier ​
 • Meer koppel
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz Vito 113 CDI 136pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz Vito 113 CDI 136pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz Vito 113 CDI 136pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz Vito 113 CDI 136pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz Vito 113 CDI 136pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Mercedes-Benz Vito 113 CDI 136pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Gebruik van beste tuning files
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz Vito 113 CDI 136pk
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede accu voeding tijdens het tunen

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz Vito 113 CDI 136pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mercedes-Benz Vito 113 CDI 136pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Mercedes-Benz Vito 113 CDI 136pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz Vito 113 CDI 136pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Mercedes-Benz Vito 113 CDI 136pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz Vito 113 CDI 136pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Mercedes-Benz Vito 113 CDI 136pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Mercedes-Benz Vito 113 CDI 136pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Mercedes-Benz Vito 113 CDI 136pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz Vito 113 CDI 136pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz Vito 113 CDI 136pk haalt.

Stage 2 Mercedes-Benz Vito 113 CDI 136pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Mercedes-Benz Vito 113 CDI 136pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Mercedes-Benz auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.