Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 224pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz viano 3.0 cdi v6 224pk

Stage 1 Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 224pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 224pk 265pk +18.3%
Koppel 440nm 580nm +31.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 224pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz Viano gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door tuning Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 224pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 224pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 224pk
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Beter geluid uit uw Mercedes-Benz
 • Meer performance uit uw Mercedes-Benz

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 224pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 224pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 224pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 224pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 224pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 224pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 224pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • De beste Mercedes-Benz Vianochiptuning software in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chippen voor uw Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 224pk auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 224pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 224pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 224pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 224pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 224pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 224pk met meer performance, zonder dat je Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 224pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 224pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 224pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 224pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 224pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Specialistische Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 224pk ECU programmatuur notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 224pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz Viano 3.0 CDI V6 224pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning Ferrari
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.