Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 109pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz viano 2.0 cdi 109pk

Stage 1 Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 109pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 109pk 180pk +65.1%
Koppel 270nm 400nm +48.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 109pk auto chiptunen?

De ecu van uw Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 109pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 109pk gaat u merken dat uw Mercedes-Benz Viano veel lekkerder rijdt door chip tuning Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 109pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 109pk
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe werkt het?​

Voor stage one tuning Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 109pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 109pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 109pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 109pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 109pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 109pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 109pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Gebruik van de beste Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 109pk chiptuning files

Ontdek wat auto chippen voor uw Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 109pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 109pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 109pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 109pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 109pk aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 109pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 109pk met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 109pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 109pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 109pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 109pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 109pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz , zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.