Mercedes-Benz Vaneo 2.0 CDI 109pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz vaneo 2.0 cdi 109pk

Stage 1 Mercedes-Benz Vaneo 2.0 CDI 109pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 109pk 140pk +28.4%
Koppel 270nm 330nm +22.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz Vaneo 2.0 CDI 109pk chiptunen?

De ecu van uw Mercedes-Benz Vaneo 2.0 CDI 109pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto chip tuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Mercedes-Benz Vaneo 2.0 CDI 109pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Mercedes-Benz Vaneo 2.0 CDI 109pk chiptuning:​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz Vaneo 2.0 CDI 109pk
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz Vaneo 2.0 CDI 109pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz Vaneo 2.0 CDI 109pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Mercedes-Benz Vaneo 2.0 CDI 109pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mercedes-Benz Vaneo 2.0 CDI 109pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz Vaneo 2.0 CDI 109pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz auto
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor u Mercedes-Benz Vaneo 2.0 CDI 109pk kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Exclusief gebruik van de beste Mercedes-Benz Vaneo 2.0 CDI 109pk chiptuning bestanden

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz Vaneo 2.0 CDI 109pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Mercedes-Benz Vaneo 2.0 CDI 109pk is een populaire methode om je Mercedes-Benz Vaneo 2.0 CDI 109pk te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Mercedes-Benz Vaneo 2.0 CDI 109pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mercedes-Benz Vaneo 2.0 CDI 109pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Mercedes-Benz Vaneo 2.0 CDI 109pk!

Chiptuning Mercedes-Benz Vaneo 2.0 CDI 109pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Mercedes-Benz Vaneo 2.0 CDI 109pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz Vaneo 2.0 CDI 109pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Mercedes-Benz Vaneo 2.0 CDI 109pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz Vaneo 2.0 CDI 109pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning Dodge
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.