Mercedes-Benz V-Klasse 250 CDI BlueTec 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz v-klasse 250 cdi bluetec 190pk

Stage 1 Mercedes-Benz V-Klasse 250 CDI BlueTec 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 220pk +15.8%
Koppel 440nm 500nm +13.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 2143 CC
Type ecu Bosch EDC17C66 & Bosch MD1CP001 & Bosch MED17.7.2
Compressieverhouding 16,2 : 1
Boring X slag 83,0 X 99,0 mm
Motornummer OM 651

Mercedes-Benz tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz V-Klasse 250 CDI BlueTec 190pk?

De standaard software in de Mercedes-Benz V-Klasse 250 CDI BlueTec 190pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het chiptunen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz V-Klasse 250 CDI BlueTec 190pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Mercedes-Benz V-Klasse 250 CDI BlueTec 190pk veel soepelder gaat door chiptuning Mercedes-Benz V-Klasse 250 CDI BlueTec 190pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Mercedes-Benz V-Klasse 250 CDI BlueTec 190pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz V-Klasse 250 CDI BlueTec 190pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Mercedes-Benz V-Klasse 250 CDI BlueTec 190pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Mercedes-Benz V-Klasse 250 CDI BlueTec 190pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Mercedes-Benz V-Klasse 250 CDI BlueTec 190pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Mercedes-Benz V-Klasse 250 CDI BlueTec 190pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz V-Klasse 250 CDI BlueTec 190pk.

Veilige chiptuning

 • Gebruik van goede tuning software
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz V-Klasse 250 CDI BlueTec 190pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz V-Klasse 250 CDI BlueTec 190pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz V-Klasse 250 CDI BlueTec 190pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz V-Klasse 250 CDI BlueTec 190pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz V-Klasse 250 CDI BlueTec 190pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Mercedes-Benz V-Klasse 250 CDI BlueTec 190pk!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz V-Klasse 250 CDI BlueTec 190pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Mercedes-Benz V-Klasse 250 CDI BlueTec 190pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz V-Klasse 250 CDI BlueTec 190pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz V-Klasse 250 CDI BlueTec 190pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Mercedes-Benz V-Klasse 250 CDI BlueTec 190pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz V-Klasse 250 CDI BlueTec 190pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz V-Klasse 250 CDI BlueTec 190pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Subaru externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz auto doen.