Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz v-klasse 200 cdi 102pk

Stage 1 Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 102pk 130pk +27.5%
Koppel 250nm 310nm +24%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Mercedes-Benz V-Klasse vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pk:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt mooier
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer performance uit uw Mercedes-Benz

Hoe gaat dat precies, chippen van een Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pk waarborgen. Zonder uw Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz auto
 • Gebruik van goede tuning files
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Ontdek wat auto chip tuning voor u Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pk kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pk!

Chiptuning Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz V-Klasse 200 CDI 102pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.