Mercedes-Benz SLS 6.2 V8 AMG 571pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz sls 6.2 v8 amg 571pk

Stage 1 Mercedes-Benz SLS 6.2 V8 AMG 571pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 571pk 595pk +4.2%
Koppel 650nm 670nm +3.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz SLS 6.2 V8 AMG 571pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Mercedes-Benz SLS 6.2 V8 AMG 571pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz SLS 6.2 V8 AMG 571pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door Mercedes-Benz SLS tunen. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz SLS 6.2 V8 AMG 571pk:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz SLS 6.2 V8 AMG 571pk
 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer koppel

Hoe gaat dat precies, chippen van een Mercedes-Benz SLS 6.2 V8 AMG 571pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz SLS 6.2 V8 AMG 571pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz SLS 6.2 V8 AMG 571pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz SLS 6.2 V8 AMG 571pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Mercedes-Benz SLS 6.2 V8 AMG 571pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz SLS 6.2 V8 AMG 571pk
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Mercedes-Benz SLS 6.2 V8 AMG 571pk wordt!

Verschillende vormen Mercedes-Benz SLS 6.2 V8 AMG 571pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz SLS 6.2 V8 AMG 571pk OBD chiptuning

OBD tuning Mercedes-Benz SLS 6.2 V8 AMG 571pk is een geliefde manier om je Mercedes-Benz SLS 6.2 V8 AMG 571pk te chiptunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Mercedes-Benz SLS 6.2 V8 AMG 571pk aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Mercedes-Benz SLS 6.2 V8 AMG 571pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mercedes-Benz SLS 6.2 V8 AMG 571pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Mercedes-Benz SLS 6.2 V8 AMG 571pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz SLS 6.2 V8 AMG 571pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz SLS 6.2 V8 AMG 571pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz SLS 6.2 V8 AMG 571pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz SLS 6.2 V8 AMG 571pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Mazda ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.