Mercedes-Benz SLK 55 AMG 360pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz slk 55 amg 360pk

Stage 1 Mercedes-Benz SLK 55 AMG 360pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 360pk 385pk +6.9%
Koppel 510nm 535nm +4.9%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz SLK 55 AMG 360pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Mercedes-Benz SLK 55 AMG 360pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto tuning.

Door het chippen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz SLK 55 AMG 360pk zult u merken dat uw Mercedes-Benz SLK veel soepelder rijdt door tuning Mercedes-Benz SLK 55 AMG 360pk. Je Mercedes-Benz SLK zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Mooier geluid uit uw Mercedes-Benz
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Mercedes-Benz SLK 55 AMG 360pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Mercedes-Benz SLK 55 AMG 360pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Mercedes-Benz SLK 55 AMG 360pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz SLK 55 AMG 360pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Mercedes-Benz SLK 55 AMG 360pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Mercedes-Benz SLK 55 AMG 360pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz SLK 55 AMG 360pk.

Veilige auto tuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • De beste Mercedes-Benz SLKtuning files in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz SLK 55 AMG 360pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Mercedes-Benz SLK 55 AMG 360pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mercedes-Benz SLK 55 AMG 360pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz SLK 55 AMG 360pk is de meest populaire methode van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Mercedes-Benz SLK 55 AMG 360pk.

Hierdoor is dit een voordelige Mercedes-Benz SLK 55 AMG 360pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Mercedes-Benz SLK 55 AMG 360pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz SLK 55 AMG 360pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz SLK 55 AMG 360pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz SLK 55 AMG 360pk haalt.

Deze vorm van Mercedes-Benz SLK 55 AMG 360pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz SLK 55 AMG 360pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.