Mercedes-Benz SLK 200 K 184pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz slk 200 k 184pk

Stage 1 Mercedes-Benz SLK 200 K 184pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 184pk 205pk +11.4%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz SLK 200 K 184pk chiptunen?

De ecu software van uw Mercedes-Benz SLK is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz SLK zult u merken dat uw Mercedes-Benz SLK veel lekkerder rijdt door Mercedes-Benz SLK tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Mercedes-Benz SLK 200 K 184pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer vermogen uit uw Mercedes-Benz
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz SLK 200 K 184pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz SLK 200 K 184pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz SLK 200 K 184pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz SLK 200 K 184pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mercedes-Benz SLK 200 K 184pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz SLK 200 K 184pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Mercedes-Benz SLK 200 K 184pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Goede Mercedes-Benz SLKchiptuning software in gebruik
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mercedes-Benz auto

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Mercedes-Benz SLK 200 K 184pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz SLK 200 K 184pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Mercedes-Benz SLK 200 K 184pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Mercedes-Benz SLK 200 K 184pk. Met deze methode hoef je zelfs de Mercedes-Benz SLK 200 K 184pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz SLK 200 K 184pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mercedes-Benz SLK 200 K 184pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Mercedes-Benz SLK 200 K 184pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz SLK 200 K 184pk chiptuning. Je Mercedes-Benz SLK 200 K 184pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz SLK 200 K 184pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over Mercedes-Benz SLK 200 K 184pk ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz SLK 200 K 184pk auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Mercedes-Benz SLK 200 K 184pk ook verschillende andere software modificaties voor Mercedes-Benz SLK 200 K 184pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Lincoln ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.