Mercedes-Benz SL 65 AMG Turbo 612pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz sl 65 amg turbo 612pk

Stage 1 Mercedes-Benz SL 65 AMG Turbo 612pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 612pk 670pk +9.5%
Koppel 1000nm 1100nm +10%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na01503004506007509001,0501,200

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz SL 65 AMG Turbo 612pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz SL 65 AMG Turbo 612pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Mercedes-Benz SL kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz SL gaat u merken dat uw Mercedes-Benz SL 65 AMG Turbo 612pk veel lekkerder rijdt door tuning Mercedes-Benz SL 65 AMG Turbo 612pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Mercedes-Benz SL meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Meer vermogen uit uw Mercedes-Benz
 • Sportiever geluid
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz SL 65 AMG Turbo 612pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz SL 65 AMG Turbo 612pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz SL 65 AMG Turbo 612pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz SL 65 AMG Turbo 612pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz SL 65 AMG Turbo 612pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Mercedes-Benz SL 65 AMG Turbo 612pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz SL 65 AMG Turbo 612pk
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste tuning files

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Mercedes-Benz SL 65 AMG Turbo 612pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz SL 65 AMG Turbo 612pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mercedes-Benz SL 65 AMG Turbo 612pk is een populaire methode om je Mercedes-Benz SL 65 AMG Turbo 612pk te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz SL 65 AMG Turbo 612pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz SL 65 AMG Turbo 612pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Mercedes-Benz SL 65 AMG Turbo 612pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz SL 65 AMG Turbo 612pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz SL 65 AMG Turbo 612pk haalt.

Deze vorm van Mercedes-Benz SL 65 AMG Turbo 612pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Mercedes-Benz SL 65 AMG Turbo 612pk ECU programmatuur inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz SL 65 AMG Turbo 612pk.

Zo doen wij naast Mercedes-Benz SL 65 AMG Turbo 612pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning Seat
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz .

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.