Mercedes-Benz SL 500 V8 306pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz sl 500 v8 306pk

Stage 1 Mercedes-Benz SL 500 V8 306pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 306pk 326pk +6.5%
Koppel 460nm 485nm +5.4%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na070140210280350420490

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz SL 500 V8 306pk?

De ecu software van uw Mercedes-Benz SL 500 V8 306pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw Mercedes-Benz SL een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz SL met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz SL gaat u merken dat uw Mercedes-Benz SL veel lekkerder gaat door Mercedes-Benz SL chip tunen. Je Mercedes-Benz SL 500 V8 306pk zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt harder
 • Meer PK’s
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappenMercedes-Benz SL 500 V8 306pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz SL 500 V8 306pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Mercedes-Benz SL 500 V8 306pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz SL 500 V8 306pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz SL 500 V8 306pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • De beste Mercedes-Benz SLtuning files in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz SL 500 V8 306pk kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Mercedes-Benz SL 500 V8 306pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz SL 500 V8 306pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz SL 500 V8 306pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz SL 500 V8 306pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz SL 500 V8 306pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Mercedes-Benz SL 500 V8 306pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Mercedes-Benz SL 500 V8 306pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz SL 500 V8 306pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz SL 500 V8 306pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz SL 500 V8 306pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz SL 500 V8 306pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Mercedes-Benz SL 500 V8 306pk ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren Smart
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz auto doen.