Mercedes-Benz S 63 AMG 525pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz s 63 amg 525pk

Stage 1 Mercedes-Benz S 63 AMG 525pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 525pk 541pk +3%
Koppel 630nm 650nm +3.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz S 63 AMG 525pk?

De ecu van uw Mercedes-Benz S is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het chippen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Mercedes-Benz S tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz S veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Meer rijplezier ​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenMercedes-Benz S 63 AMG 525pk?​

Bij stage één chippen Mercedes-Benz S 63 AMG 525pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz S 63 AMG 525pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Mercedes-Benz S 63 AMG 525pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz S 63 AMG 525pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Mercedes-Benz S 63 AMG 525pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz S 63 AMG 525pk.

Veilige chiptuning

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz S 63 AMG 525pk
 • De beste Mercedes-Benz Schiptuning files in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mercedes-Benz S 63 AMG 525pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz S 63 AMG 525pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz S 63 AMG 525pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Mercedes-Benz S 63 AMG 525pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode moet je zelfs de Mercedes-Benz S 63 AMG 525pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mercedes-Benz S 63 AMG 525pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Mercedes-Benz S 63 AMG 525pk!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz S 63 AMG 525pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz S 63 AMG 525pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz S 63 AMG 525pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz S 63 AMG 525pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Mercedes-Benz S 63 AMG 525pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Mercedes-Benz S 63 AMG 525pk ECU programmatuur notie

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz S 63 AMG 525pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz S 63 AMG 525pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Mercedes-Benz auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Mercedes-Benz dus even kwijt.