Mercedes-Benz S 400 Hybrid 299pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz s 400 hybrid 299pk

Stage 1 Mercedes-Benz S 400 Hybrid 299pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 299pk 314pk +5%
Koppel 384nm 399nm +3.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft tuning Mercedes-Benz S 400 Hybrid 299pk?

De ecu software van uw Mercedes-Benz S 400 Hybrid 299pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Mercedes-Benz S een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Mercedes-Benz S 400 Hybrid 299pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz S veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Mercedes-Benz S 400 Hybrid 299pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz S 400 Hybrid 299pk:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt harder uit uw Mercedes-Benz
 • Comfortabeler rijden​ met uw Mercedes-Benz S 400 Hybrid 299pk​
 • Sportiever karakter

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz S 400 Hybrid 299pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Mercedes-Benz S 400 Hybrid 299pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz S 400 Hybrid 299pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz S 400 Hybrid 299pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Mercedes-Benz S 400 Hybrid 299pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz S 400 Hybrid 299pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Gebruik van beste tuning software
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz S 400 Hybrid 299pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Mercedes-Benz S 400 Hybrid 299pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Mercedes-Benz S 400 Hybrid 299pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Mercedes-Benz S 400 Hybrid 299pk. Via deze methode hoef je zelfs de Mercedes-Benz S 400 Hybrid 299pk ECU niet te ontmantelen.

Je Mercedes-Benz S 400 Hybrid 299pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Mercedes-Benz S 400 Hybrid 299pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Mercedes-Benz S 400 Hybrid 299pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz S 400 Hybrid 299pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz S 400 Hybrid 299pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Mercedes-Benz S 400 Hybrid 299pk ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz S 400 Hybrid 299pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz auto doen.