Mercedes-Benz S 300 Hybrid 231pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz s 300 hybrid 231pk

Stage 1 Mercedes-Benz S 300 Hybrid 231pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 231pk 260pk +12.6%
Koppel 500nm 600nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz S is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz S door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz S gaat u merken dat uw Mercedes-Benz S veel soepelder rijdt door chiptuning Mercedes-Benz S 300 Hybrid 231pk. Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw Mercedes-Benz S 300 Hybrid 231pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tuning Mercedes-Benz S 300 Hybrid 231pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Mercedes-Benz S 300 Hybrid 231pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz S 300 Hybrid 231pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz S 300 Hybrid 231pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mercedes-Benz S 300 Hybrid 231pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mercedes-Benz S 300 Hybrid 231pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Mercedes-Benz S 300 Hybrid 231pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz S 300 Hybrid 231pk.

Veilige chiptuning

 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Mercedes-Benz S 300 Hybrid 231pk wordt!
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz S 300 Hybrid 231pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mercedes-Benz S 300 Hybrid 231pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz S 300 Hybrid 231pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Met deze manier moet je zelfs de Mercedes-Benz S 300 Hybrid 231pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mercedes-Benz S 300 Hybrid 231pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz S 300 Hybrid 231pk!

Mercedes-Benz S 300 Hybrid 231pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Mercedes-Benz S 300 Hybrid 231pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Mercedes-Benz S 300 Hybrid 231pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz S 300 Hybrid 231pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz S 300 Hybrid 231pk genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over Mercedes-Benz S 300 Hybrid 231pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz S 300 Hybrid 231pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Mercedes-Benz auto.

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.