Mercedes-Benz R 500 V8 – 306pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz r 500 v8 – 306pk

Stage 1 Mercedes-Benz R 500 V8 – 306pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 306pk 326pk +6.5%
Koppel 460nm 485nm +5.4%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na070140210280350420490

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz R 500 V8 – 306pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Mercedes-Benz R tunen. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Mercedes-Benz R meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen
 • Sportiever geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenMercedes-Benz R 500 V8 – 306pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Mercedes-Benz R 500 V8 – 306pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz R 500 V8 – 306pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz R 500 V8 – 306pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Mercedes-Benz R 500 V8 – 306pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz R 500 V8 – 306pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz R 500 V8 – 306pk
 • Ontdek wat het chippen voor u Mercedes-Benz R 500 V8 – 306pk kan doen:
 • Gebruik van beste tuning files
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz R 500 V8 – 306pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz R 500 V8 – 306pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz R 500 V8 – 306pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz R 500 V8 – 306pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoef je zelfs de Mercedes-Benz R 500 V8 – 306pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mercedes-Benz R 500 V8 – 306pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz R 500 V8 – 306pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz R 500 V8 – 306pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz R 500 V8 – 306pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz R 500 V8 – 306pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files Kia
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.