Mercedes-Benz R 350 CDI 265pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz r 350 cdi 265pk

Stage 1 Mercedes-Benz R 350 CDI 265pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 265pk 290pk +9.4%
Koppel 620nm 700nm +12.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Mercedes-Benz R is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In een paar uur kan je Mercedes-Benz R met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Mercedes-Benz R chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Mercedes-Benz R 350 CDI 265pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw Mercedes-Benz R 350 CDI 265pk​
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Beter geluid uit uw Mercedes-Benz

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz R 350 CDI 265pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Mercedes-Benz R 350 CDI 265pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz R 350 CDI 265pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Mercedes-Benz R 350 CDI 265pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Mercedes-Benz R 350 CDI 265pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • De beste Mercedes-Benz Rtuning bestanden in gebruik
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz R 350 CDI 265pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mercedes-Benz R 350 CDI 265pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz R 350 CDI 265pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz R 350 CDI 265pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Mercedes-Benz R 350 CDI 265pk is een veelvoorkomende manier om je Mercedes-Benz R 350 CDI 265pk te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Mercedes-Benz R 350 CDI 265pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz R 350 CDI 265pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz R 350 CDI 265pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz R 350 CDI 265pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz R 350 CDI 265pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz R 350 CDI 265pk genoemd. Hierbij pas je de Mercedes-Benz R 350 CDI 265pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz R 350 CDI 265pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz R 350 CDI 265pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz R 350 CDI 265pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz R 350 CDI 265pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz R 350 CDI 265pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.