Mercedes-Benz R 300 CDI 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz r 300 cdi 190pk

Stage 1 Mercedes-Benz R 300 CDI 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 260pk +36.8%
Koppel 440nm 600nm +36.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz R 300 CDI 190pk?

De ecu software van uw Mercedes-Benz R is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Mercedes-Benz R 300 CDI 190pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz R gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Mercedes-Benz R chip tunen. Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz R 300 CDI 190pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt beter uit uw Mercedes-Benz
 • Meer koppel
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Mercedes-Benz R 300 CDI 190pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz R 300 CDI 190pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz R 300 CDI 190pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz R 300 CDI 190pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Mercedes-Benz R 300 CDI 190pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Mercedes-Benz R 300 CDI 190pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mercedes-Benz R 300 CDI 190pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz R 300 CDI 190pk.

Veilige auto tuning door

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto tuning voor u Mercedes-Benz R 300 CDI 190pk kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz R 300 CDI 190pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz R 300 CDI 190pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mercedes-Benz R 300 CDI 190pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz R 300 CDI 190pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Mercedes-Benz R 300 CDI 190pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Mercedes-Benz R 300 CDI 190pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mercedes-Benz R 300 CDI 190pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz R 300 CDI 190pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz R 300 CDI 190pk haalt.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz R 300 CDI 190pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz R 300 CDI 190pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning BMW
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.