Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz gt c 4.0 – 557pk

Stage 1 Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 557pk 575pk +3.2%
Koppel 670nm 820nm +22.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Mercedes-Benz GT tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt harder uit uw Mercedes-Benz
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 tunen Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk.

De chiptuning Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van beste tuning software
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk!

Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz GT C 4.0 – 557pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

GMC zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz en bent u uw Mercedes-Benz dus even kwijt.