Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz glk 320 cdi 224pk

Stage 1 Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 224pk 260pk +16.1%
Koppel 540nm 600nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk gaat u merken dat uw Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk veel soepelder rijdt door chiptuning Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk. Je Mercedes-Benz GLK zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sneller optrekken uit uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage one chiptuning Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Goede Mercedes-Benz GLKchiptuning files in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk is een geliefde methode om je Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk chiptuning. Hierbij pas je de Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Specialistische Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk ECU programmatuur inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz GLK 320 CDI 224pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren Chrysler
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz en bent u uw Mercedes-Benz auto dus even kwijt.