Mercedes-Benz GLC 250 CDI 204pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz glc 250 cdi 204pk

Stage 1 Mercedes-Benz GLC 250 CDI 204pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 204pk 240pk +17.6%
Koppel 500nm 550nm +10%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz GLC 250 CDI 204pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Mercedes-Benz GLC vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Mercedes-Benz GLC 250 CDI 204pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz GLC veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Mercedes-Benz GLC 250 CDI 204pk zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer koppel

Hoe gaat dat precies, remappenMercedes-Benz GLC 250 CDI 204pk?​

Voor stage one chiptuning Mercedes-Benz GLC 250 CDI 204pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz GLC 250 CDI 204pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz GLC 250 CDI 204pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz GLC 250 CDI 204pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Mercedes-Benz GLC 250 CDI 204pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz GLC 250 CDI 204pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Mercedes-Benz GLC 250 CDI 204pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz GLC 250 CDI 204pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Goede Mercedes-Benz GLCtuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor uw Mercedes-Benz GLC 250 CDI 204pk kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz GLC 250 CDI 204pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz GLC 250 CDI 204pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Mercedes-Benz GLC 250 CDI 204pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Mercedes-Benz GLC 250 CDI 204pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz GLC 250 CDI 204pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLC 250 CDI 204pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLC 250 CDI 204pk genoemd. Hierbij pas je de Mercedes-Benz GLC 250 CDI 204pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz GLC 250 CDI 204pk haalt.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz GLC 250 CDI 204pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over Mercedes-Benz GLC 250 CDI 204pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Volkswagen motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz en bent u uw auto dus even kwijt.