Mercedes-Benz CLK 55 AMG 367pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz clk 55 amg 367pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLK 55 AMG 367pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 367pk 385pk +4.9%
Koppel 510nm 535nm +4.9%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de Mercedes-Benz CLK 55 AMG 367pk ecu van uw Mercedes-Benz CLK 55 AMG 367pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Mercedes-Benz CLK een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Mercedes-Benz CLK 55 AMG 367pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Mercedes-Benz CLK meer performance heeft gekregen.

De voordelen Mercedes-Benz CLK 55 AMG 367pk chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Meer performance
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz CLK 55 AMG 367pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Mercedes-Benz CLK 55 AMG 367pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz CLK 55 AMG 367pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mercedes-Benz CLK 55 AMG 367pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van de beste Mercedes-Benz CLK 55 AMG 367pk chiptuning software
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz CLK 55 AMG 367pk

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Mercedes-Benz CLK 55 AMG 367pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz CLK 55 AMG 367pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Mercedes-Benz CLK 55 AMG 367pk is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Mercedes-Benz CLK 55 AMG 367pk.

Daardoor is dit een voordelige Mercedes-Benz CLK 55 AMG 367pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Mercedes-Benz CLK 55 AMG 367pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz CLK 55 AMG 367pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Mercedes-Benz CLK 55 AMG 367pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz CLK 55 AMG 367pk chiptuning. Je Mercedes-Benz CLK 55 AMG 367pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Mercedes-Benz CLK 55 AMG 367pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz CLK 55 AMG 367pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz CLK 55 AMG 367pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Genesis ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz auto doen.