Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 231pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 300 cdi bluetec 231pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 231pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 231pk 270pk +16.9%
Koppel 540nm 600nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 231pk kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 231pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Mercedes-Benz E een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Mercedes-Benz E met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz E zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Mercedes-Benz E chip tunen. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer vermogen uit uw Mercedes-Benz
 • Beter geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Voor stage one chiptuning Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 231pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 231pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 231pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 231pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 231pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 231pk wordt!
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • De beste Mercedes-Benz Etuning software in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 231pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 231pk OBD chiptuning

OBD tuning Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 231pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 231pk aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 231pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 231pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 231pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 231pk. Je Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 231pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 231pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 231pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 231pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Mercedes-Benz E 300 CDI Bluetec 231pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz , zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.