Mercedes-Benz GLC 350 CDI 258pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz glc 350 cdi 258pk

Stage 1 Mercedes-Benz GLC 350 CDI 258pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 258pk 300pk +16.3%
Koppel 620nm 700nm +12.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz GLC 350 CDI 258pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz GLC kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Mercedes-Benz GLC chip tunen. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer koppel
 • Beter geluid uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer rijplezier uit uw Mercedes-Benz GLC 350 CDI 258pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Mercedes-Benz GLC 350 CDI 258pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz GLC 350 CDI 258pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz GLC 350 CDI 258pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz GLC 350 CDI 258pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz GLC 350 CDI 258pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Mercedes-Benz GLC 350 CDI 258pk kan worden!

Methodes voor Mercedes-Benz GLC 350 CDI 258pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz GLC 350 CDI 258pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz GLC 350 CDI 258pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz GLC 350 CDI 258pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz GLC 350 CDI 258pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Mercedes-Benz GLC 350 CDI 258pk!

Mercedes-Benz GLC 350 CDI 258pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLC 350 CDI 258pk genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz GLC 350 CDI 258pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over Mercedes-Benz GLC 350 CDI 258pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz GLC 350 CDI 258pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz GLC 350 CDI 258pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz GLC 350 CDI 258pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Mitsubishi ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.