Mercedes-Benz GLA 180 CGi 122pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz gla 180 cgi 122pk

Stage 1 Mercedes-Benz GLA 180 CGi 122pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 122pk 175pk +43.4%
Koppel 200nm 310nm +55%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Mercedes-Benz GLA 180 CGi 122pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Mercedes-Benz GLA heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Mercedes-Benz GLA 180 CGi 122pk. Je Mercedes-Benz GLA 180 CGi 122pk zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz GLA 180 CGi 122pk:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz GLA 180 CGi 122pk
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer performance uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe werkt het?​

Bij stage één chippen Mercedes-Benz GLA 180 CGi 122pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz GLA 180 CGi 122pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz GLA 180 CGi 122pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Mercedes-Benz GLA 180 CGi 122pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mercedes-Benz GLA 180 CGi 122pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Mercedes-Benz GLA 180 CGi 122pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz GLA 180 CGi 122pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • De beste Mercedes-Benz GLAchiptuning files in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz GLA 180 CGi 122pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mercedes-Benz GLA 180 CGi 122pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Mercedes-Benz GLA 180 CGi 122pk is een populaire manier om je Mercedes-Benz GLA 180 CGi 122pk te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz GLA 180 CGi 122pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz GLA 180 CGi 122pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLA 180 CGi 122pk

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz GLA 180 CGi 122pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz GLA 180 CGi 122pk haalt.

Deze vorm van Mercedes-Benz GLA 180 CGi 122pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz GLA 180 CGi 122pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz GLA 180 CGi 122pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning Alpina
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.