Mercedes-Benz GL 350 CDI 265pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz gl 350 cdi 265pk

Stage 1 Mercedes-Benz GL 350 CDI 265pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 265pk 295pk +11.3%
Koppel 620nm 700nm +12.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft tuning Mercedes-Benz GL 350 CDI 265pk?

De standaard software in de motor controller van uw Mercedes-Benz GL 350 CDI 265pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het tunen van uw auto is de beste keuze om uw Mercedes-Benz GL een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Mercedes-Benz GL tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz GL veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Mercedes-Benz GL 350 CDI 265pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier uit uw Mercedes-Benz GL 350 CDI 265pk​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sportiever geluid
 • Meer performance uit uw Mercedes-Benz

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz GL 350 CDI 265pk.

De chiptuning Mercedes-Benz GL 350 CDI 265pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz GL 350 CDI 265pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Mercedes-Benz GL 350 CDI 265pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz GL 350 CDI 265pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van goede tuning software
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz GL 350 CDI 265pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mercedes-Benz GL 350 CDI 265pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz GL 350 CDI 265pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoef je zelfs de Mercedes-Benz GL 350 CDI 265pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz GL 350 CDI 265pk met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz GL 350 CDI 265pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz GL 350 CDI 265pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Mercedes-Benz GL 350 CDI 265pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz GL 350 CDI 265pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz GL 350 CDI 265pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Specialistische Mercedes-Benz GL 350 CDI 265pk ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz GL 350 CDI 265pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz GL 350 CDI 265pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz GL 350 CDI 265pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.