Mercedes-Benz GL 350 Bluetec 258pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz gl 350 bluetec 258pk

Stage 1 Mercedes-Benz GL 350 Bluetec 258pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 258pk 300pk +16.3%
Koppel 620nm 700nm +12.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz GL 350 Bluetec 258pk auto kan doen:

De ecu software van uw Mercedes-Benz GL 350 Bluetec 258pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Mercedes-Benz GL tunen. Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Mercedes-Benz GL 350 Bluetec 258pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz GL 350 Bluetec 258pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz GL 350 Bluetec 258pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Mercedes-Benz GL 350 Bluetec 258pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz GL 350 Bluetec 258pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mercedes-Benz GL 350 Bluetec 258pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Mercedes-Benz GL 350 Bluetec 258pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz GL 350 Bluetec 258pk.

Veilige chip tuning

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz GL 350 Bluetec 258pk
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Mercedes-Benz GL 350 Bluetec 258pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz GL 350 Bluetec 258pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz GL 350 Bluetec 258pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Mercedes-Benz GL 350 Bluetec 258pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mercedes-Benz GL 350 Bluetec 258pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GL 350 Bluetec 258pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz GL 350 Bluetec 258pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Diepgaande kennis over Mercedes-Benz GL 350 Bluetec 258pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz GL 350 Bluetec 258pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz GL 350 Bluetec 258pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Skoda bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.