Mercedes-Benz G 55 AMG 500pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz g 55 amg 500pk

Stage 1 Mercedes-Benz G 55 AMG 500pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 500pk 540pk +8%
Koppel 700nm 820nm +17.1%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz G 55 AMG 500pk auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chiptunen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Mercedes-Benz G 55 AMG 500pk veel soepelder gaat door chiptuning Mercedes-Benz G 55 AMG 500pk. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz G 55 AMG 500pk:​​

 • Beter geluid
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer koppel uit uw Mercedes-Benz
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz G 55 AMG 500pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz G 55 AMG 500pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Mercedes-Benz G 55 AMG 500pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz G 55 AMG 500pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz G 55 AMG 500pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Mercedes-Benz G 55 AMG 500pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Mercedes-Benz G 55 AMG 500pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz G 55 AMG 500pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mercedes-Benz G 55 AMG 500pk
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz G 55 AMG 500pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mercedes-Benz G 55 AMG 500pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Mercedes-Benz G 55 AMG 500pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Mercedes-Benz G 55 AMG 500pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Mercedes-Benz G 55 AMG 500pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Mercedes-Benz G 55 AMG 500pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz G 55 AMG 500pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz G 55 AMG 500pk genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz G 55 AMG 500pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz , zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.