Mercedes-Benz G 350 CDI 245pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz g 350 cdi 245pk

Stage 1 Mercedes-Benz G 350 CDI 245pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 245pk 280pk +14.3%
Koppel 600nm 650nm +8.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz G 350 CDI 245pk auto chiptunen?

De ecu van uw Mercedes-Benz G 350 CDI 245pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Mercedes-Benz G 350 CDI 245pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto chiptuning.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Mercedes-Benz G chip tunen. Je Mercedes-Benz G 350 CDI 245pk zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz G 350 CDI 245pk
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Mercedes-Benz
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz G 350 CDI 245pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz G 350 CDI 245pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mercedes-Benz G 350 CDI 245pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz G 350 CDI 245pk
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede Mercedes-Benz G 350 CDI 245pk chiptuning files
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor u Mercedes-Benz G 350 CDI 245pk kan doen:

Ontdek wat auto tuning voor uw Mercedes-Benz G 350 CDI 245pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz G 350 CDI 245pk OBD chiptuning

OBD tuning Mercedes-Benz G 350 CDI 245pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Mercedes-Benz G 350 CDI 245pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Mercedes-Benz G 350 CDI 245pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mercedes-Benz G 350 CDI 245pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Mercedes-Benz G 350 CDI 245pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz G 350 CDI 245pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz G 350 CDI 245pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz G 350 CDI 245pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz G 350 CDI 245pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz G 350 CDI 245pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.