Mercedes-Benz G 350 CDI 224pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz g 350 cdi 224pk

Stage 1 Mercedes-Benz G 350 CDI 224pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 224pk 275pk +22.8%
Koppel 540nm 600nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz G 350 CDI 224pk kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chiptunen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Mercedes-Benz G chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz G veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Mercedes-Benz G zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder uit uw Mercedes-Benz
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 chippen Mercedes-Benz G 350 CDI 224pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz G 350 CDI 224pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz G 350 CDI 224pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz G 350 CDI 224pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Mercedes-Benz G 350 CDI 224pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zonder uw Mercedes-Benz G 350 CDI 224pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Mercedes-Benz G 350 CDI 224pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz G 350 CDI 224pk.

Veilige auto tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • De beste Mercedes-Benz Gchiptuning bestanden in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Mercedes-Benz G 350 CDI 224pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mercedes-Benz G 350 CDI 224pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Mercedes-Benz G 350 CDI 224pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Mercedes-Benz G 350 CDI 224pk.

Hierdoor is dit een voordelige Mercedes-Benz G 350 CDI 224pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercedes-Benz G 350 CDI 224pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Mercedes-Benz G 350 CDI 224pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz G 350 CDI 224pk met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz G 350 CDI 224pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mercedes-Benz G 350 CDI 224pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz G 350 CDI 224pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz G 350 CDI 224pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz G 350 CDI 224pk haalt.

Stage 2 Mercedes-Benz G 350 CDI 224pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz G 350 CDI 224pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz G 350 CDI 224pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Mercedes-Benz auto dus even kwijt.