Mercedes-Benz G 350 CDI 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz g 350 cdi 211pk

Stage 1 Mercedes-Benz G 350 CDI 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 275pk +30.3%
Koppel 540nm 600nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz G 350 CDI 211pk?

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz G 350 CDI 211pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz G 350 CDI 211pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz G 350 CDI 211pk zult u merken dat uw Mercedes-Benz G veel soepelder gaat door Mercedes-Benz G chip tunen. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw Mercedes-Benz
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Meer performance uit uw Mercedes-Benz
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz G 350 CDI 211pk

Hoe werkt het?​

Voor stage één chippen Mercedes-Benz G 350 CDI 211pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Mercedes-Benz G 350 CDI 211pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz G 350 CDI 211pk.

De chiptuning Mercedes-Benz G 350 CDI 211pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Mercedes-Benz G 350 CDI 211pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Mercedes-Benz G 350 CDI 211pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • De beste Mercedes-Benz Gchiptuning software in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz G 350 CDI 211pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Mercedes-Benz G 350 CDI 211pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Mercedes-Benz G 350 CDI 211pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercedes-Benz G 350 CDI 211pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Mercedes-Benz G 350 CDI 211pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz G 350 CDI 211pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Mercedes-Benz G 350 CDI 211pk!

Mercedes-Benz G 350 CDI 211pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz G 350 CDI 211pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde kennis over Mercedes-Benz G 350 CDI 211pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.