Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz g 270 cdi 156pk

Stage 1 Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 156pk 190pk +21.8%
Koppel 400nm 480nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto motor tuning.

Door het chiptunen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt beter
 • Meer PK’s

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chippen Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk.

De chiptuning Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Goede Mercedes-Benz Gchiptuning software in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor uw Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz G 270 CDI 156pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning Citroën
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.