Mercedes-Benz E 63 AMG Bi-Turbo 525pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 63 amg bi-turbo 525pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 63 AMG Bi-Turbo 525pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 525pk 620pk +18.1%
Koppel 700nm 900nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Mercedes-Benz E 63 AMG Bi-Turbo 525pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Mercedes-Benz E 63 AMG Bi-Turbo 525pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz E is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

tuning Mercedes-Benz E 63 AMG Bi-Turbo 525pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz E veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Mercedes-Benz E 63 AMG Bi-Turbo 525pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw Mercedes-Benz
 • Meer koppel uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen van een Mercedes-Benz E 63 AMG Bi-Turbo 525pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz E 63 AMG Bi-Turbo 525pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Mercedes-Benz E 63 AMG Bi-Turbo 525pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz E 63 AMG Bi-Turbo 525pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor u Mercedes-Benz E 63 AMG Bi-Turbo 525pk kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mercedes-Benz E 63 AMG Bi-Turbo 525pk
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Mercedes-Benz E 63 AMG Bi-Turbo 525pk kan worden!

Methodes voor Mercedes-Benz E 63 AMG Bi-Turbo 525pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mercedes-Benz E 63 AMG Bi-Turbo 525pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz E 63 AMG Bi-Turbo 525pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Mercedes-Benz E 63 AMG Bi-Turbo 525pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Mercedes-Benz E 63 AMG Bi-Turbo 525pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz E 63 AMG Bi-Turbo 525pk met meer performance, zonder dat je Mercedes-Benz E 63 AMG Bi-Turbo 525pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mercedes-Benz E 63 AMG Bi-Turbo 525pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz E 63 AMG Bi-Turbo 525pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 63 AMG Bi-Turbo 525pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz E 63 AMG Bi-Turbo 525pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz E 63 AMG Bi-Turbo 525pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz E 63 AMG Bi-Turbo 525pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Mercedes-Benz E 63 AMG Bi-Turbo 525pk ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.